Om meg

11698556_10207295086643310_518230878717593663_n

Hei! Jeg er en blid å hyggelig trønder som har fagbrev som Restaurantkokk. har helt siden jeg var liten har jeg vært interessert i å stå på kjøkkenet å «knote» med mye forskjellige eksperimenter.

Ved å lese denne bloggen SKAL du bli fristet til å børste støv av jerngryta, skjerpe knivene, lete fram alt du har av kjøkken duppeditter, vaske hendene og komme i gang med kokinga! det e SÅ my artigere enn du tror, og du vil bli overasket av resultatet. på denne bloggen vil du finne alt fra hverdagsmat til litt finere selskapsmat, og ikke minst massevis av god gjærbakst som skikkelige surdeigsbrød og syndige hveteboller. Kan også hende at du får noen små lure tips fra kokkenes verden som kan hjelpe deg på lang vei i kokingen.

Jeg har en drøm om å åpne en egen spiseplass en gang i framtiden. et lite lokale, med nåen få koselige sitteplasser, salg av god kvalitetskaffe, små lunchretter servert med hjemmebakt surdeigsbrød, kanskje en dagens suppe, kaker bakt fra bunnen av, og ikke minst et utsalg av skikkelig fersk og hjemmebakt gjærbakst bakt med ekte kjærlighet og en liten hylle med et utvalg av lokale produkter som lages her i bygda! det er den store drømmen! som jeg håper jeg skal klare å oppnå etter hvert.

Du må for all del legge igjen en kommentar eller to om hva du syns om bloggen og om hvordan resultatet ble hvis du har testet ut noen av oppskriftene mine. Det er kommentarer og tilbakemeldinger som får meg til å fortsette bloggingen. uten dere så «overlever» ikke bloggen.

«Ceep calm and cook on»

Enjoy!

Ett svar til Om meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s